Masové nudličky s kedlubnou

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g vepřové maso nebo kuřecí, krůtí - dle chuti
    • 250
      g kedlubna - oloupaná a pokrájená
    • olej
    • sůl
    • 2
      lžička kari nebo jiné koření (grilovací, Adžika...)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na nudličky, kedlubny na slabší hranolky, zasypeme kořením, zakápneme asi třemi lžícemi oleje a jemně osolíme. Dáme do chladna proležet (nejlépe přes noc). Vše pak dáme do pánve s trochou rozpáleného oleje zprudka orestovat, nakonec dle chuti dosolíme.
2
*Podáváme s bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem a zeleninou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Marta
    Marta |

    11. 5. 2015 16:43

    Zkusila jsem podle vas a bohuzel mi ta smetana moc nesedla. Priste udelam bez ni, jen maso a kedluben.

  • Gábina
    Gábina |

    5. 5. 2015 19:41

    Rychlé a výborné. Děkuji.

  • Lubka
    Lubka |

    20. 6. 2014 10:39

    Byla to dobrota, děkujeme.

  • Jarka
    Jarka |

    13. 5. 2014 14:57

    Rychlé a skvělé.Kedlubnů máme dost,tak moc děkuji za dobrý recept.

  • pajanevi
    pajanevi |

    9. 4. 2014 12:17

    ...ještě jsem to pro jemnější chuť zalila trochu smetany a je to dobrota:-)

  • Zuzana
    Zuzana |

    22. 10. 2013 10:49

    Nečekala bych, že opečená kedludna může tak výborně chutnat, děkuji za inspiraci na rychlé jídlo.