Marocké žampiony s cizrnou

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks červená cibule
    • olivový olej
    • skořice půl lžičky
    • mletý kmín lžička
    • 250
      g žampiony rozčtvrcené
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata
    • 1
      plechovka cizrna
    • kuskus
    • máslo lžička
    • sůl
    • pepř mletý
    • zelené fazolky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájejte na plátky, osmahněte na oleji, dokud nezezlátne. Pak přidejte koření a půl minuty dál smažte a míchejte. Přidejte houby, cizrnu a rajčata, osolte a opepřete podle chuti a povařte asi 8 minut.
2
Mezitím připravte kuskus - do mísy nasypte kuskus, osolte a opepřete, přidejte máslo, zajijte horkou vodou a nechte odstát.
3
Servírujte s povařenými zelenými fazolkami.
Zařazení: Pokrmy Bezmasá jídla

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.