Autor:

Marocké žampiony s cizrnou

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Červená cibule 1 ks
Olivový olej  
Skořice
půl lžičky
 
Mletý kmín
lžička
 
Žampiony
rozčtvrcené
250 g
Nakládaná loupaná rajčata 1 plechovka
Cizrna 1 plechovka
Kuskus  
Máslo
lžička
 
Sůl  
Pepř mletý  
Zelené fazolky  
Marocké žampiony s cizrnou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Bezmasá jídla

Cibuli nakrájejte na plátky, osmahněte na oleji, dokud nezezlátne. Pak přidejte koření a půl minuty dál smažte a míchejte. Přidejte houby, cizrnu a rajčata, osolte a opepřete podle chuti a povařte asi 8 minut.
Mezitím připravte kuskus - do mísy nasypte kuskus, osolte a opepřete, přidejte máslo, zajijte horkou vodou a nechte odstát.

Servírujte s povařenými zelenými fazolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Marocké žampiony s cizrnou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web