Autor:

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Střední
Ingredience
Rybí file 6 kostka
Zakysaná smetana 1 kelímek
Vejce 2 ks
Kečup - jemný 8 lžíce
Grilovací koření 1 lžička
Kmín 1 špetka
Citronová šťáva 3 lžička
Sůl 1 špetka
Cibule 1 ks
Olej 1 dl
Worcestrová omáčka 1 lžička
Tvrdý sýr 100 g
Strouhanka 3 lžíce
Filé zapečené se zakysanou smetanou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na oleji zpěníme cibuli, na to dáme osolené a okmínované filé a opečeme. Zalijeme troškou vody a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Mezi tím připravíme omáčku ze zakysané smetany, grilovacího koření, kečupu, worchesterové omáčky a vajec. Vše dobře promícháme. Filé odstavíme z ohně a touto omáčkou ho úplně zakryjeme, posypeme strouhaným sýrem smíchaným se strouhankou a upečeme v troubě do růžova. Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 48 x
2+
4.41 48 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 48x)
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Filé zapečené se zakysanou smetanou

Komentáře

  1. Monika   04.04.2013 | 11:25 | reagovat | závadný

    vyzkoušela jsem to a myslím ,že stačí 3 lžíce kečupu 8 je moc.

  2. AK-47   09.11.2012 | 11:27 | reagovat | závadný

    JJ pridavat vodu k vodnatymu zmrazenymu file je zrejme moc lahoda. Zaroven eidam se strouhankou a vse zablit kecupem.. :-$

    1. Kačka   04.02.2013 | 16:01 | reagovat | závadný

      Pokud Tě nenapadlo filé se nechá rozmrazit a poté se přebytek vody z filé odsaje utěrkou aby pak lépe nasáklo šťávu z citronu.... Potom, sýr se strouhankou udělá super křupavou kůrku

    2. Kačka   04.02.2013 | 16:07 | reagovat | závadný

      A ještě něco i vola musí napadnout, že zmrzlé jídlo na rozpáleném tuku prská... :-D Je vidět jak tady děláte chytrého ale přitom o tom nemáte vůbec šajnu.

  3. Denisa Černá   09.10.2012 | 14:01 | reagovat | závadný

    Hodně chutí v jednom pekáči a hodně slané, asi takhle bych recept popsala :-(

    1. Kačka   04.02.2013 | 16:03 | reagovat | závadný

      Ryby do sebe nasáknou hodně slanosti z přidaných přísad a také se to zkonpenzuje kysanou smetanou... Takže se není čeho bát :-*

  4. Katka Š.   07.05.2011 | 19:45 | reagovat | závadný

    Dnes jsme zkusili a moc nám to nechutnalo. Na to, jak to tady všichni vychvalují, tak nic moc.

  5. bumbrdlik333   29.03.2011 | 13:56 | reagovat | závadný

    Z tresky doporučuji :-) :-)

1 2 3 4 ... 6 ... 9 ... 11 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web