Marocké kuře

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • sůl
    • mletý kmín
    • med
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata
    • skořice - mletá
    • 200
      ml drůbeží vývar
    • 200
      g zelené fazolky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsíčka posypte solí a mletým kmínem. Pokapejte trochou tekutého medu. Pak rozehřejte na pánvi olivový olej a kuře osmahněte na středním plameni. Vmíchejte plechovku krájených rajčat, půl lžičky ml. kmínu a skořice. Přidejte kuřecí vývar a 200 g zelených fazolek. Nechte povařit tak 10 minut a můžete podávat s kuskusem.
2
Tohle je jednoduchý, zdravý a rychlý receptík. Kuskus můžete upravit i trochu jinak - jednoduše část vody nahraďte citronovou šťávou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.