Autor:

Marokánky IV.

Snadné
Ingredience
Smetana ke šlehání 250 ml
Vanilkový cukr 1/2 balíček
Hladká mouka 20 g
Cukr krupice
nebo krystal
160 g
Ořechová jádra
mandle, lísková jádra, vlašská jádra namíchat
160 g
Kandované ovoce
+ rozinky (kdo má rád)
160 g
Marokánky IV.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Ořechy a ovoce nakrájíme na kousky nebo nudličky.

Smetanu, cukr, van.cukr a mouku svaříme, za stálého míchání, do zhoustnutí asi 5min. Přidáme ovoce a ořechy, smícháme a chvilku necháme vychladnout.

Na peč.papír klademe lžičkou malé hromádky směsy a pozvolna pečeme při 150°C až začnou hnědnout. Sundáváme vlažné a po vychladnutí máčíme zespodu v čokoládě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12 x
2+
4.5 12 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 12x)
Reklama
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Marokánky IV.

Komentáře

  1. Pavlina69   03.12.2015 | 15:51 | reagovat | závadný

    Dělám je každý rok podle podobného receptu a jsou super. :-) :-) :-)

  2. jájá   22.07.2015 | 11:22 | reagovat | závadný

    Komentář se ukáže až po schválení, tak si asi Jinka pro jistotu napsala ještě jeden, když ho neviděla.

  3. anevanu   22.07.2015 | 11:06 | reagovat | závadný

    Tak nevím zda udělat tenhle recept.Nesedí mi tu dvě věci.Za prvé ,hodnocení receptu je jedna ,ale je tu dost negativních komentářů.A za druhé jsou tu dvě v podstatě stejná negativní hodnocení ve stejný den 6minut po sobě.Zdá se mi nepravděpodobné,že se tu sejdou ve stejný den ve stejný čas dva hodnotitelé se stejným názorem.Nevím řekla bych operátore jestli můžeš tak se na to podívej a jestli to umíš nějak to vyřeš :-\ Ještě je tu jeden podobný recept Marokánky ze smetany kde dávají o 100g méně cukru.Tam už tyhle rozpory nejsou

  4. Jinka   18.12.2014 | 18:50 | reagovat | závadný

    Hruuuza, udělala jsem vše co jste zde napsala a marokánky byly tvrdé jako broky!! Škoda peněz a práce. :-X

    1. smolici   23.12.2015 | 18:04 | reagovat | závadný

      zřejmně pečené moc dlouho, já nenechávám až do hnědé barvy, jen světloučké

  5. jana   03.12.2014 | 17:34 | reagovat | závadný

    neni chyba v ingrediencich? struktura i chut nestoji za nic, skoda prace :-X

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web