Autor:

Fazole na slanině

3400 kJ 813 kalorií kJ
60 minut PT0H60M
Porce: 2
Ingredience
Cibule
větší
1 ks
Česnek 2 stroužek
Saturejka 2 špetka
Fazole ve slaném nálevu
slaném
1 plechovka
Anglická slanina 100 g
Fazole na slanině

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou cibuli (může být nahrubo). Necháme společně na malém plameni smažit (není ani potřeba tuk, ten pustí slanina, cibule pustí trochu šťávy).
Po asi 10 minutách přidáme česnek, dvě špetky saturejky (působí proti nadýmání) a celou plechovku červených fazolí ve slaném nálevu i s nálevem. Necháme stále na mírném plameni probublávat cca 20 minut.
Bývá zvykem potom fazole vidličkou rozšťouchat, ale není to nutné. Recept je možné variovat – přidat např. v první fázi rajče, nebo ve druhé společně s fazolemi cizrnu a pod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Fazole na slanině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web