Autor:

Fazole na slanině

3400 kJ 813 kalorií kJ
60 minut PT0H60M
Porce: 2
Ingredience
Cibule
větší
1 ks
Česnek 2 stroužek
Saturejka 2 špetka
Fazole ve slaném nálevu
slaném
1 plechovka
Anglická slanina 100 g
Fazole na slanině

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou cibuli (může být nahrubo). Necháme společně na malém plameni smažit (není ani potřeba tuk, ten pustí slanina, cibule pustí trochu šťávy).
Po asi 10 minutách přidáme česnek, dvě špetky saturejky (působí proti nadýmání) a celou plechovku červených fazolí ve slaném nálevu i s nálevem. Necháme stále na mírném plameni probublávat cca 20 minut.
Bývá zvykem potom fazole vidličkou rozšťouchat, ale není to nutné. Recept je možné variovat – přidat např. v první fázi rajče, nebo ve druhé společně s fazolemi cizrnu a pod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Marocké kuskusové karbanátky Placičky: Chuťovka nejen k pivu Články z

Komentáře k receptu: Fazole na slanině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web