Autor:

Fazolačka po Uhersku

Střední
Rozpis na cca 5 l polévky
Kysané zelí 1 balíček
Rajský protlak 2 ks
Masox 2 kostka
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Mouka  
Fazole
2-3 hrnky - nejlépe becoky
 
Uzené kosti
(můžeme pak použit i vývar) nebo klobása
 
Smetana
nebo mléko
 
Fazolačka po Uhersku

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zvlášť uvaříme kysané zelí, den předem namočené fazole, uzené kosti. Smícháme zelí s fazolemi, dolijeme vývarem z kostí nebo vodou, přidáme uzené maso nebo klobásu, masox, protlak, prolisovaný česnek, dosolíme, opepříme a necháme krátce povařit.

Poté zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a zjemníme smetanou nebo mlékem. Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1
Reklama
Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Recept na víkend: Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Články z

Komentáře k receptu: Fazolačka po Uhersku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web