Autor:

Fazolačka po Uhersku

Střední
Rozpis na cca 5 l polévky
Kysané zelí 1 balíček
Rajský protlak 2 ks
Masox 2 kostka
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Mouka  
Fazole
2-3 hrnky - nejlépe becoky
 
Uzené kosti
(můžeme pak použit i vývar) nebo klobása
 
Smetana
nebo mléko
 
Fazolačka po Uhersku

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zvlášť uvaříme kysané zelí, den předem namočené fazole, uzené kosti. Smícháme zelí s fazolemi, dolijeme vývarem z kostí nebo vodou, přidáme uzené maso nebo klobásu, masox, protlak, prolisovaný česnek, dosolíme, opepříme a necháme krátce povařit.

Poté zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a zjemníme smetanou nebo mlékem. Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1
Reklama
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Fazolačka po Uhersku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web