Kuře po uhersku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
70 minut
6
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuře
    • 0,5
      l červené víno
    • 0,5
      kg brambory
    • 6
      ks cibule
    • 1
      ks kořen petržele
    • 2
      lžíce vinný ocet
    • 1
      ks zázvor
    • 1
      špetka skořice
    • 0,5
      lžička muškátový květ
    • 1
      snítka šafrán
    • mandle
    • rozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařte kuře v osolené vodě. Oloupejte cibule a nechte je celé uvařit ve víně. Potom cibule rozetřete s kořenem petržele a přidejte víno ve kterém se cibule vařily a vinný ocet. Okořeníme zázvorem, skořicí, muškátovým květem a dobře ošafránujeme. Do této omáčky dáme vařené kuře. Pokud chceme zdobíme mandlemi a rozinkami. Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.