Autor:

Kuře po uhersku

70 minut PT0H70M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Kuře 1 ks
Červené víno 1/2 l
Brambory 1/2 kg
Cibule 6 ks
Kořen petržele 1 ks
Vinný ocet 2 lžíce
Zázvor 1 ks
Skořice 1 špetka
Muškátový květ 1/2 lžička
Šafrán 1 snítka
Mandle  
Rozinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Uvařte kuře v osolené vodě. Oloupejte cibule a nechte je celé uvařit ve víně. Potom cibule rozetřete s kořenem petržele a přidejte víno ve kterém se cibule vařily a vinný ocet. Okořeníme zázvorem, skořicí, muškátovým květem a dobře ošafránujeme. Do této omáčky dáme vařené kuře. Pokud chceme zdobíme mandlemi a rozinkami. Jako přílohu podáváme vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Kuře po uhersku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web