Pleskačky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mleté maso
    • vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • texas gril koření nebo Mexico gril koření
    • česnek
    • hořčice plnotučná
    • cibule najemno nakrájená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvedené přísady smícháme a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Množství koření se meze nekladou, záleží na každém jedinci.
2
Poté upleskáme menší karbanátky, zploštíme a buď grilujeme na grilu nebo na lávovém kameni (na něm jsou moc chutné) a nebo na pánvi.
3
Jíme s chlebem a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Mleté
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • hhg
    hhg |

    30. 9. 2012 22:12

    www.zumail.cz/jsemzuu/6cbed2e80f296daa

  • hikle
    hikle |

    29. 9. 2012 19:24

    Karbanátky se strouhankou nám chutnají víc, ale špatné nebyly. Možná bylo koření a hořčice málo, jak by měly chutnat nevím když není napsaný počet.

  • otto
    otto |

    26. 9. 2012 21:30

    ...mňam... :-P :-)

  • shine 19
    shine 19 |

    3. 8. 2011 13:00

    tak já grilovací koření neměla tak sem smixovala saldkou a pálivou papriku a výsledek luxusní trošku pálivější ali jinak luxus

  • VLindner@seznam.cz
    VLindner@seznam.cz |

    27. 4. 2011 08:36

    Mama privezla recept z chorvatska,je to opravdu moc dobre!

  • jajda.V
    jajda.V |

    26. 4. 2011 15:42

    Mňam, mňam......mooooc velká dobrůtka na grilu i na pánvi. Čím déle necháte rozležet, tím lepší chuť. Dávám 1.

  • recepty73
    recepty73 |

    19. 4. 2011 19:04

    ...nejlepší jsou grilované ;-) a o víkendu má být hezky :-D :-D :-D !

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    18. 4. 2011 12:25

    Také dělávám, za 1 , foto přiloženo. ;-)

  • prťavec
    prťavec |

    16. 4. 2011 09:34

    Pridala jsem jen obycejne grilovaci koreni. Pote me napadlo, ze bude zajimave zkusim-li tam prihodit trochu bileho jogurtu (zhruba tak 1 maly kelimek) za byla jsem mile prekvapena.. Byli vazne vynikajici :-)

  • Iris
    Iris |

    30. 8. 2006 10:51

    Dovnitř karbanátku schovám ještě čtvereček nivy. A nemají chybu.

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    25. 7. 2006 11:38

    Znám z Chorvatska - vynikající i bez grilovacího koření.