Autor:

Pletýnky z domácí pekárny

Snadné
Ingredience
Mléko 200 ml
Vejce 1 ks
Bílý jogurt 150 ml
Rostlinný olej 2 lžíce
Hladká mouka 505 g
Jedlá soda 1 lžička
Sůl 1 lžička
Droždí 1 balíček
Pletýnky z domácí pekárny

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program TĚSTO. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut kynout. Potřeme mlékem, posypeme hrubou solí a kmínem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C do zlatova. Upečené necháme vychladnout na mřížce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
3+
3.5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 4x)
Reklama
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Pletýnky z domácí pekárny

Komentáře

  1. Katka Maršálková   02.04.2007 | 16:01 | reagovat | závadný

    zkoušela jsem, ještě za tepla jsme nějaké zbaštili :o) druhý den už nic moc, ale to je normální i u kupovaného pečiva. Jinak těsto super. Příště přidám ještě sůl, přestože jsem je posolila i hrubou solí na povrchu, zdály se mi málo slané.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web