Autor:

Marinované filé

Snadné
Ingredience
Rybí file 4 ks
Česnek
Citronová šťáva  
Chilli
nebo drcená sušená feferonka
1 lžička
Cibule
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na velmi drobno nasekáme cibuli, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou směsí a necháme několik hodin v chladu uležet. Potom opékáme na pánvi do měkka. Podáváme s hranolky, zdobíme citrónem, pokapeme tatarskou omáčkou nebo jogurtovým dresinkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.14 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 7x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Marinované filé

Komentáře

  1. Dáša Holubcová   30.07.2005 | 14:15 | reagovat | závadný

    Musím se přiznat, že mi filé chutnalo úplně stejně jako ho normálně dělám.Jen osolím okmínuji osmažím a nakonec pokapu citrónem. Ale i tak nelituji, že jsem recept vyzkoušela bylo to dobré jen jsem čekala od receptu trochu víc.

  2. Anonym   04.06.2005 | 20:45 | reagovat | závadný

    Fádní!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web