Marinované filé

moje hodnocení:

4,1

hodnotilo: 7
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Vlastina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rybí file
    • 3
      česnek
    • citronová šťáva
    • 1
      lžička chilli nebo drcená sušená feferonka
    • 1
      cibule
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na velmi drobno nasekáme cibuli, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou směsí a necháme několik hodin v chladu uležet. Potom opékáme na pánvi do měkka. Podáváme s hranolky, zdobíme citrónem, pokapeme tatarskou omáčkou nebo jogurtovým dresinkem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Dáša Holubcová
    Dáša Holubcová |

    30. 7. 2005 14:15

    Musím se přiznat, že mi filé chutnalo úplně stejně jako ho normálně dělám.Jen osolím okmínuji osmažím a nakonec pokapu citrónem. Ale i tak nelituji, že jsem recept vyzkoušela bylo to dobré jen jsem čekala od receptu trochu víc.

  • Anonym
    Anonym |

    4. 6. 2005 20:45

    Fádní!