Autor:

Marinované filé

Snadné
Ingredience
Rybí file 4 ks
Česnek
Citronová šťáva  
Chilli
nebo drcená sušená feferonka
1 lžička
Cibule
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na velmi drobno nasekáme cibuli, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou směsí a necháme několik hodin v chladu uležet. Potom opékáme na pánvi do měkka. Podáváme s hranolky, zdobíme citrónem, pokapeme tatarskou omáčkou nebo jogurtovým dresinkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.14 7 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Marinované filé

Komentáře

  1. Dáša Holubcová   30.07.2005 | 14:15 | reagovat |

    Musím se přiznat, že mi filé chutnalo úplně stejně jako ho normálně dělám.Jen osolím okmínuji osmažím a nakonec pokapu citrónem. Ale i tak nelituji, že jsem recept vyzkoušela bylo to dobré jen jsem čekala od receptu trochu víc.

  2. Anonym   04.06.2005 | 20:45 | reagovat |

    Fádní!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web