Autor:

Marinované filé

Snadné
Ingredience
Rybí file 4 ks
Česnek
Citronová šťáva  
Chilli
nebo drcená sušená feferonka
1 lžička
Cibule
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na velmi drobno nasekáme cibuli, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou směsí a necháme několik hodin v chladu uležet. Potom opékáme na pánvi do měkka. Podáváme s hranolky, zdobíme citrónem, pokapeme tatarskou omáčkou nebo jogurtovým dresinkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.14 7 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Marinované filé

Komentáře

  1. Dáša Holubcová   30.07.2005 | 14:15 | reagovat |

    Musím se přiznat, že mi filé chutnalo úplně stejně jako ho normálně dělám.Jen osolím okmínuji osmažím a nakonec pokapu citrónem. Ale i tak nelituji, že jsem recept vyzkoušela bylo to dobré jen jsem čekala od receptu trochu víc.

  2. Anonym   04.06.2005 | 20:45 | reagovat |

    Fádní!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web