Marinované filé II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rybí file
    • 3
      stroužek česnek
    • 0,5
      ks citronová šťáva
    • 0,5
      ks chilli Nebo sušená drcená feferonka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nasekáme nadrobno, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citrónovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou směsí a necháme několik hodin v chladu ležet. Potom opékáme na pánvi doměkka.
2
Podáváme s hranolky, zdobíme citrónem, pokapeme tatarskou omáčkou nebo jogurtovým dresinkem.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.