Autor:

Marinované filé II.

Střední
Ingredience
Rybí file 4 ks
Česnek 3 stroužek
Citronová šťáva 1/2 ks
Chilli
Nebo sušená drcená feferonka
1/2 ks
Sůl  
Marinované filé II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibuli nasekáme nadrobno, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citrónovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou směsí a necháme několik hodin v chladu ležet. Potom opékáme na pánvi doměkka.

Podáváme s hranolky, zdobíme citrónem, pokapeme tatarskou omáčkou nebo jogurtovým dresinkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Marinované filé II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný? Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?
Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web