Trnková marmeláda

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg trnky
    • 0,5
      l jablečná šťáva nebo hrušková
    • 1
      kg cukr krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté trnky povařte s trochou vody doměkka a protřete sítem.
2
S cukrem a šťávou svařte na hustou zavařeninu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • SoVasko
    SoVasko |

    29. 10. 2012 20:03

    Letos je u nás trnek, že nešli přehlédnout, tak jsem pátrala co s tím....Dneska jsme ji s panímámou dělali a chutná báječně, jestli se ještě rozleží bude určitě mňamozní :-) Děkuji za recept.

  • Kamila B.
    Kamila B. |

    21. 9. 2012 14:44

    Myslí se opravdu trnky. Když prokliknete název "Trnky" v ingrediencích, objeví se i fotka plodů. :)

  • Ivana
    Ivana |

    21. 9. 2012 10:18

    A myslí se opravdu trnky malé modré trpké nebo švestky?