Marinovaná játra

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vepřová játra
    • 0,3
      lžička zázvor
    • 0,5
      lžička paprika
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      stroužek česnek
    • sojová omáčka
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do směsi naložíme na kousky nakrájená játra a necháme je uležet minimálně 30 minut.
2
Potom na rozpáleném oleji osmažíme. Jako přílohu lze podávat brambory, rýži nebo hranolky. (Do marinády lze přidat i sojovou omáčku a cibuli.)
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eden
    Eden |

    6. 8. 2011 17:24

    Dělali jsme je na grilu, napíchané na špejlích. Děti to moc neoslovilo, ale dospělákům chutnalo

  • Mirka P.
    Mirka P. |

    2. 11. 2008 19:02

    Hlásím chybějící "g" za číslem 250 :-).

  • Kristýna Eiflerová
    Kristýna Eiflerová |

    2. 11. 2008 10:11

    Vynikající, dle mého manžela nejlepší játra, co kdy jedl :-) Doporučuji!!!!!

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    3. 1. 2008 09:45

    Taky to vyzkouším s tím vepřovým masem!Může to být moc dobré!

  • Jaroslav Krob
    Jaroslav Krob |

    4. 1. 2007 16:40

    jídlo vynikající, od zázvoru zajímavá chuť, která ladí s ostatními přísadani. Marinádu vyzkouším i na jiná masa.

  • Martina Baldrmanová
    Martina Baldrmanová |

    17. 8. 2006 13:48

    Bylo to vynikající.Vyzkouším do té marinády naložit i vepřové maso.Mohlo by to být dobré...