Marinovaná vepřová krkovice

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      plátek vepřová krkovice můžou být i s kostí
    • 0,5
      šálek olej
    • koření - adamova žebra
    • 0,5
      šálek kečup - jemný
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 8
      stroužek česnek nakrájený na malé kostičky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Asi půl šálku oleje smícháme s kořením, přidáme stejné množství kečupu, asi 2 lžíce sojové omáčky a česnek nakrájený na malé kostičky. Marinády by mělo být hodně a měla by být hustá. Naklepané plátky krkovice necháme v marinádě rozležet minimálně 24 hodin, ale klidně až 3 dny. Pečeme nejlépe na mřížce pod grilem.
2
Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Fenix-Men
    Fenix-Men |

    22. 4. 2011 13:55

    Vyzkoušel, trošku změnil koření, ale hlavní myšlenku ponechal, udělal jsem k tomu ještě brambory s cibulkou a zeleninku. Chutnalo všem :o)