Autor:

Marinovaná vepřová krkovice

Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice
můžou být i s kostí
8 plátek
Olej 1/2 šálek
Koření - Adamova žebra  
Kečup - jemný 1/2 šálek
Sojová omáčka 2 lžíce
Česnek
nakrájený na malé kostičky
8 stroužek
Marinovaná vepřová krkovice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Asi půl šálku oleje smícháme s kořením, přidáme stejné množství kečupu, asi 2 lžíce sojové omáčky a česnek nakrájený na malé kostičky. Marinády by mělo být hodně a měla by být hustá. Naklepané plátky krkovice necháme v marinádě rozležet minimálně 24 hodin, ale klidně až 3 dny. Pečeme nejlépe na mřížce pod grilem.

Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Marinovaná vepřová krkovice

Komentáře

  1. Fenix-Men   22.04.2011 | 13:55 | reagovat |

    Vyzkoušel, trošku změnil koření, ale hlavní myšlenku ponechal, udělal jsem k tomu ještě brambory s cibulkou a zeleninku. Chutnalo všem :o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web