Autor:

M - Baklava Dezert

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Listové těsto  
Rostlinný tuk  
Mleté vlašské ořechy  
Med  
Cukr krupice  
Hřebíček  
Citronová kůra  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Listové těsto rozválíme na několik velmi slabých plátů.
Na dno pekáče položíme první plát, pomažeme tukem, posypeme ořechy a skořicí, opět položíme plát těsta a postup zopakujeme. Nakonec překryjeme silnějším plátem těsta, potřeme tukem.
Připravíme si směs z citrónové kůry, medu, cukru,vody, hřebíčku, skořice, kterou vaříme na mírném ohni a stálého míchání asi 30 minut. Tuto směs nalijeme navrch, těsto rozrájíme, propícháme hřebíčkem a pečeme při 180 °C 1 a 1/2 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: M - Baklava Dezert

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web