Autor:

Losos na roštu

Snadné
Ingredience
Losos  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Citron  
Ochucené máslo
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Rybí

Rozkrájeného lososa podkůvky osolíme, opepříme, potřeme olejem a položíme na nemaštěný rošt. Porce obracíme, mastíme olejem a pečeme doměkka. Hotové rybí podkůvky omastíme připraveným ochuceným máslem, zdobíme kolečky citrónu. Podáváme se smaženými hranolky.
Ochucené máslo: máslo rozetřeme s jemně nasekanou zelenou petrželkou, přidáme citrónovou šťávu, sůl a pepř.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Losos na roštu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web