Autor:

Losos na roštu

Snadné
Ingredience
Losos  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Citron  
Ochucené máslo
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Rybí

Rozkrájeného lososa podkůvky osolíme, opepříme, potřeme olejem a položíme na nemaštěný rošt. Porce obracíme, mastíme olejem a pečeme doměkka. Hotové rybí podkůvky omastíme připraveným ochuceným máslem, zdobíme kolečky citrónu. Podáváme se smaženými hranolky.
Ochucené máslo: máslo rozetřeme s jemně nasekanou zelenou petrželkou, přidáme citrónovou šťávu, sůl a pepř.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Losos na roštu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web