Losos na roštu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • losos
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • citron
  • Ochucené máslo
    • petrželka
    • sůl
    • pepř mletý
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozkrájeného lososa podkůvky osolíme, opepříme, potřeme olejem a položíme na nemaštěný rošt. Porce obracíme, mastíme olejem a pečeme doměkka. Hotové rybí podkůvky omastíme připraveným ochuceným máslem, zdobíme kolečky citrónu. Podáváme se smaženými hranolky.
2
Ochucené máslo: máslo rozetřeme s jemně nasekanou zelenou petrželkou, přidáme citrónovou šťávu, sůl a pepř.
Zařazení: Maso Grilování Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.