Leniččiny špagety

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení špagety
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule střední
    • 1
      plechovka nakládaná kukuřice
    • 1
      ks pórek
    • 5
      stroužek česnek
    • 5
      ks žampiony větší
    • kečup - jemný i ostrý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 150
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny vložíme do mírně osolené vroucí vody a vaříme podle návodu několik minut. Cibulku nakrájíme nadrobno a restujeme na rozpáleném oleji. Až je cibulka změklá a narůžovělá, přidáme na kostky nakrájenou vepřovou konzervu. Posypeme grilovacím kořením a chvíli restujeme. Poté přidáme na kolečka nakrájený pórek, žampiony a kukuřici. Vše promícháme, zalijeme kečupem (každý zvolí množství podle své chuti) a necháme 7 minut dusit. Poté dochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Nakonec nandáme na těstoviny a posypeme nastrouhaným sýrem.
Zařazení: Přílohy Těstoviny

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    13. 7. 2006 05:44

    Nedávno jsem četla průzkum vepřových konzerv.Nejlépe dopadly konzervy od HAMÉ. A je také rozdíl,pokud je na konzervě napsáno: Vepřové ve vlastní šťávě, nebo Vepřové maso ve vlastní šťávě. Pokud je tam to slovo maso, mělo by to obsahovat určité procento masa.

  • kiviak
    kiviak |

    11. 7. 2006 20:53

    Vyzkoušel jsem to a je to super. Ještě jsem tam přidal hrášek, ale i bez něj by to bylo super.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    25. 4. 2006 09:51

    Recept je rychlý a docela ujde,ale není to chyba receptu.Měla jsem českou konzervu z Lidlu.Byla přesolená a nic moc.Možná zkusit hovězí ,ale nevím.Nekupuji je.Příště použiji syrové ml.maso a dám si radši víc práce.

  • Alice
    Alice |

    2. 4. 2006 08:45

    Já kupuji jen ty takzvaně čínské vepřovky,manžel je velký labužník a ty zatím nikdy nezlamaly.Jsou ale dražší.Již léta to dělám také tak,jen vyklopím konzervu přímo s cibulí do kastrolku bez žádného jiného tuku a pořádně to rozehřeji.Je to velmi rychlý oběd.

  • Lenka Kolářová
    Lenka Kolářová |

    30. 3. 2006 11:46

    Mě osobně chutnají konzervy od HAMÉ,ale každý má samozřejmě jiné chutě:-)

  • Martina
    Martina |

    29. 3. 2006 10:27

    Já používám jenom vepřové konzervy z Lidlu. Taky jsem se už mockrát zklamala, ale tyhle jsou moc dobré:-)

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    29. 3. 2006 10:00

    Mohla byste mi napsat, kterou vepřovou konzervu kupujete? Snad to nebude bráno jako reklama. Já jsem se již několikrát zklamala s různými vepřovkami od různých firem. Už je raději nekupuji, několikrát skončily v záchodové míse! Nedalo se to ani cítit, natož jíst. A to jsem kupuvala i ty dražší. Děkuji