Autor:

Leniččiny špagety

Snadné
Ingredience
Špagety 1 balení
Vepřové maso ve vlastní šťávě
ve vlastní šťávě
1 plechovka
Cibule
střední
1 ks
Nakládaná kukuřice 1 plechovka
Pórek 1 ks
Česnek 5 stroužek
Žampiony
větší
5 ks
Kečup - jemný
i ostrý
 
Grilovací koření 1 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Sýr 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Těstoviny

Těstoviny vložíme do mírně osolené vroucí vody a vaříme podle návodu několik minut. Cibulku nakrájíme nadrobno a restujeme na rozpáleném oleji. Až je cibulka změklá a narůžovělá, přidáme na kostky nakrájenou vepřovou konzervu. Posypeme grilovacím kořením a chvíli restujeme. Poté přidáme na kolečka nakrájený pórek, žampiony a kukuřici. Vše promícháme, zalijeme kečupem (každý zvolí množství podle své chuti) a necháme 7 minut dusit. Poté dochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Nakonec nandáme na těstoviny a posypeme nastrouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Komentáře k receptu: Leniččiny špagety

Komentáře

  1. Anonym   13.07.2006 | 5:44 | reagovat |

    Nedávno jsem četla průzkum vepřových konzerv.Nejlépe dopadly konzervy od HAMÉ. A je také rozdíl,pokud je na konzervě napsáno: Vepřové ve vlastní šťávě, nebo Vepřové maso ve vlastní šťávě. Pokud je tam to slovo maso, mělo by to obsahovat určité procento masa.

  2. kiviak   11.07.2006 | 20:53 | reagovat |

    Vyzkoušel jsem to a je to super. Ještě jsem tam přidal hrášek, ale i bez něj by to bylo super.

  3. Pavlína Svitáková   25.04.2006 | 9:51 | reagovat |

    Recept je rychlý a docela ujde,ale není to chyba receptu.Měla jsem českou konzervu z Lidlu.Byla přesolená a nic moc.Možná zkusit hovězí ,ale nevím.Nekupuji je.Příště použiji syrové ml.maso a dám si radši víc práce.

  4. Alice   02.04.2006 | 8:45 | reagovat |

    Já kupuji jen ty takzvaně čínské vepřovky,manžel je velký labužník a ty zatím nikdy nezlamaly.Jsou ale dražší.Již léta to dělám také tak,jen vyklopím konzervu přímo s cibulí do kastrolku bez žádného jiného tuku a pořádně to rozehřeji.Je to velmi rychlý oběd.

  5. Lenka Kolářová   30.03.2006 | 11:46 | reagovat |

    Mě osobně chutnají konzervy od HAMÉ,ale každý má samozřejmě jiné chutě:-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web