Autor:

Leniččiny špagety

Snadné
Ingredience
Špagety 1 balení
Vepřové maso ve vlastní šťávě
ve vlastní šťávě
1 plechovka
Cibule
střední
1 ks
Nakládaná kukuřice 1 plechovka
Pórek 1 ks
Česnek 5 stroužek
Žampiony
větší
5 ks
Kečup - jemný
i ostrý
 
Grilovací koření 1 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Sýr 150 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Těstoviny

Těstoviny vložíme do mírně osolené vroucí vody a vaříme podle návodu několik minut. Cibulku nakrájíme nadrobno a restujeme na rozpáleném oleji. Až je cibulka změklá a narůžovělá, přidáme na kostky nakrájenou vepřovou konzervu. Posypeme grilovacím kořením a chvíli restujeme. Poté přidáme na kolečka nakrájený pórek, žampiony a kukuřici. Vše promícháme, zalijeme kečupem (každý zvolí množství podle své chuti) a necháme 7 minut dusit. Poté dochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Nakonec nandáme na těstoviny a posypeme nastrouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Komentáře k receptu: Leniččiny špagety

Komentáře

  1. Anonym   13.07.2006 | 5:44 | reagovat |

    Nedávno jsem četla průzkum vepřových konzerv.Nejlépe dopadly konzervy od HAMÉ. A je také rozdíl,pokud je na konzervě napsáno: Vepřové ve vlastní šťávě, nebo Vepřové maso ve vlastní šťávě. Pokud je tam to slovo maso, mělo by to obsahovat určité procento masa.

  2. kiviak   11.07.2006 | 20:53 | reagovat |

    Vyzkoušel jsem to a je to super. Ještě jsem tam přidal hrášek, ale i bez něj by to bylo super.

  3. Pavlína Svitáková   25.04.2006 | 9:51 | reagovat |

    Recept je rychlý a docela ujde,ale není to chyba receptu.Měla jsem českou konzervu z Lidlu.Byla přesolená a nic moc.Možná zkusit hovězí ,ale nevím.Nekupuji je.Příště použiji syrové ml.maso a dám si radši víc práce.

  4. Alice   02.04.2006 | 8:45 | reagovat |

    Já kupuji jen ty takzvaně čínské vepřovky,manžel je velký labužník a ty zatím nikdy nezlamaly.Jsou ale dražší.Již léta to dělám také tak,jen vyklopím konzervu přímo s cibulí do kastrolku bez žádného jiného tuku a pořádně to rozehřeji.Je to velmi rychlý oběd.

  5. Lenka Kolářová   30.03.2006 | 11:46 | reagovat |

    Mě osobně chutnají konzervy od HAMÉ,ale každý má samozřejmě jiné chutě:-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web