Autor:

Langoše se zelím

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 500 g
Droždí 30 g
Cukr 40 g
Mléko  
Žloutek 1 ks
Sůl  
Náplň
Kysané zelí 500 g
Pepř mletý  
Sůl  
Cukr  

Postup přípravy:

Do mouky dáme droždí rozmíchané s cukrem, vlažné mléko, žloutek a sůl. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme dobře vykynout. Mezitím si připravíme náplň ze zelí. Pokrájené zelí dáme na tuk, osolíme, opepříme a přikryté dusíme asi 15 min., nakonec dle chuti osladíme.

Vykynuté těsto vyválíme, pokrájíme na čtverce, do každého dáme lžíci zelí, protilehlé rohy spojíme a uděláme malé bochníčky, které rozválíme na menší placky. Langoše opékáme po obou stranách v rozpáleném oleji dorůžova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Komentáře k receptu: Langoše se zelím

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web