Autor:

Pomazánka z tuňáka

Snadné
Ingredience
Cibule
Majonéza 2 lžíce
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Sýr
(Měkký sýr)
1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Tuňák
(Plechovky tuňák v oleji)
2 ks
Vejce
(Vařené natvrdo)
 
Pomazánka z tuňáka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka z plechovky (olej je lepší vylít). Nastrouháme vejce, přidáme všechny další ingredience a pořádně promícháme. Přisolíme, připepříme podle chuti.

Pomazánka je nejlepší druhý den, kdy se odleží v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 18 x
1-
4.78 18 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka z tuňáka

Komentáře

  1. TerezaD   17.06.2014 | 17:03 | reagovat |

    Výborná!

  2. LiliRipp   22.09.2011 | 10:47 | reagovat |

    Taky jí dělám, stejně dobrá i se sairou nebo socrou

  3. giovicova   05.09.2011 | 19:25 | reagovat |

    Výborná :-)

  4. MartikK   21.08.2011 | 21:07 | reagovat |

    Výborná pomazánka, určitě nechte uležet do druhého dne.

  5. Evanga   08.08.2011 | 19:23 | reagovat |

    Vynikajuca pomazanka, sme sa len tak oblizovali :)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web