Autor:

Pomazánka z tuňáka

Snadné
Ingredience
Cibule
Majonéza 2 lžíce
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Sýr
(Měkký sýr)
1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Tuňák
(Plechovky tuňák v oleji)
2 ks
Vejce
(Vařené natvrdo)
 
Pomazánka z tuňáka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka z plechovky (olej je lepší vylít). Nastrouháme vejce, přidáme všechny další ingredience a pořádně promícháme. Přisolíme, připepříme podle chuti.

Pomazánka je nejlepší druhý den, kdy se odleží v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 18 x
1-
4.78 18 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka z tuňáka

Komentáře

  1. TerezaD   17.06.2014 | 17:03 | reagovat |

    Výborná!

  2. LiliRipp   22.09.2011 | 10:47 | reagovat |

    Taky jí dělám, stejně dobrá i se sairou nebo socrou

  3. giovicova   05.09.2011 | 19:25 | reagovat |

    Výborná :-)

  4. MartikK   21.08.2011 | 21:07 | reagovat |

    Výborná pomazánka, určitě nechte uležet do druhého dne.

  5. Evanga   08.08.2011 | 19:23 | reagovat |

    Vynikajuca pomazanka, sme sa len tak oblizovali :)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web