Jedničkové rybí filé

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rybí file
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks cibule větší
    • paprika - sladká
    • sůl
    • máslo
    • 1
      dl studená voda 1-2 dl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filé osolíme a lehce obalíme v mleté paprice. Cibuli nakrájíme na kolečka, anglickou slaninu na plátky. Na dno máslem vymazaného kastrůlku dáme tenké plátky slaniny, na ně poklademe kolečka cibule a na to filé. Pak dáme opět cibuli a nakonec anglickou. Zalijeme vodou a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • sablos
    sablos |

    6. 6. 2011 14:06

    Výborný, trochu jsem pozmněnil koření a bylo to dobrý.

  • Kateřina Pačandová
    Kateřina Pačandová |

    1. 11. 2008 16:09

    Opravdu filé na jedničku... Přidala jsem rybí koření a vynechala poslední vrstvu anglické, ale i tak bylo výborné... Děkuji za tip....