Autor:

Kysané okurky

Střední
Na 1 litr vody
Chlebová kůrka  
Kopr  
Sůl 30 g
Cukr
Popř.
10 g
Vinné listy  
Višňové listy  
Černý rybíz - listy  
Listy křenu  
Bobkový list  
Pepř mletý  
Bazalka  
Estragon  
Křen
Kolečka
 
Česnek
Apod.
 

Postup přípravy:

Omyté větší okurky necháme asi hodinu namočené ve vodě a znovu očistíme. Povrch promícháme vidličkou. Potom je skládáme do větších láhví, prokládáme listím a kořením a zalijeme vlažným solným roztokem.

Upevníme dřevěnou pružinou a ještě vložíme chlebovou kůrku pro urychlení kvašení. Okurky jsou hotové za 4-7 dní dle teploty. Dlouho nevydrží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Kysané okurky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web