Autor:

Kysané okurky

Střední
Na 1 litr vody
Chlebová kůrka  
Kopr  
Sůl 30 g
Cukr
Popř.
10 g
Vinné listy  
Višňové listy  
Černý rybíz - listy  
Listy křenu  
Bobkový list  
Pepř mletý  
Bazalka  
Estragon  
Křen
Kolečka
 
Česnek
Apod.
 

Postup přípravy:

Omyté větší okurky necháme asi hodinu namočené ve vodě a znovu očistíme. Povrch promícháme vidličkou. Potom je skládáme do větších láhví, prokládáme listím a kořením a zalijeme vlažným solným roztokem.

Upevníme dřevěnou pružinou a ještě vložíme chlebovou kůrku pro urychlení kvašení. Okurky jsou hotové za 4-7 dní dle teploty. Dlouho nevydrží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kysané okurky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web