Kysané okurky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Na 1 litr vody
    • chlebová kůrka
    • kopr
    • 30
      g sůl
    • 10
      g cukr Popř.
    • vinné listy
    • višňové listy
    • černý rybíz - listy
    • listy křenu
    • bobkový list
    • pepř mletý
    • bazalka
    • estragon
    • křen Kolečka
    • česnek Apod.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté větší okurky necháme asi hodinu namočené ve vodě a znovu očistíme. Povrch promícháme vidličkou. Potom je skládáme do větších láhví, prokládáme listím a kořením a zalijeme vlažným solným roztokem.
2
Upevníme dřevěnou pružinou a ještě vložíme chlebovou kůrku pro urychlení kvašení. Okurky jsou hotové za 4-7 dní dle teploty. Dlouho nevydrží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.