Játrová čína

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg cuketa nakrájená na kousky
    • 200
      g drůbeží játra
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce maggi nebo Klasika
    • 3
      lžička sojová omáčka
    • 0,5
      lžička koření - čína
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 2
      lžíce nakládaná kukuřice
    • 1
      dl drůbeží vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra očistíme, nakrájíme na kousky a promícháme s cuketou. Přidáme vejce, hořčici, sůl, polévkové koření, sójovou omáčku, koření na čínu, kečup a rostlinný olej. Cibuli nakrájíme na tenčí kolečka, papriku na proužky a promícháme se směsí. Zalijeme vývarem a znovu dobře promícháme. Necháme odležet. V hlubší pánvi rozpálíme olej. Směs na něm za stálého míchání opečeme na mírném ohni po dobu asi 15-20 minut.
Zařazení: Maso Vnitřnosti
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • lenka žilková
    lenka žilková |

    17. 7. 2006 14:30

    šlo to,zas někdy udělám,ale není to nic převratnýho

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    29. 5. 2006 07:12

    Včera som varila, je to skutočne výborné. Za 1.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    27. 5. 2006 13:54

    Jako příloha je nejlepší rýže,ale také hranolky..:o))

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    27. 5. 2006 13:43

    Těmto játrům nevadí sůl,nebojte se,opravdu nebudou tvrdá..o))

  • Jana
    Jana |

    27. 5. 2006 12:55

    Drůbeží játra se mohou soslit.

  • sona
    sona |

    27. 5. 2006 11:22

    Jaká příloha je nejlepší?

  • aja
    aja |

    27. 5. 2006 11:21

    Játra se můžou osolit ? Nebudou tvrdé?