Autor:

Kuře a la kuře

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (větší)
1 ks
Brambory 1,2 kg
Cibule
Mrkev
Slanina 100 g
Sůl  
Vegeta  
Paprika - sladká  
Sádlo  
Alobal  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře naporcujeme na čtvrtky, okořeníme. Oloupané brambory nakrájíme na hranolky, cibuli a mrkev na malé kostičky. Brambory mrkev a cibuli okořeníme, promícháme a dáme na pekáč vymazaný sádlem. Nahoru dáme kuře které poklademe slaninou.

Přikryjeme alobalem a pečeme asi hodinu a půl. Sundáme alobal jemně posypeme sladkou paprikou a dopečeme kůrčičku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Kuře a la kuře

Komentáře

  1. Hospodyňka   05.03.2007 | 10:00 | reagovat |

    Vynikající díky tomu, jak je to jednoduché! Mrkvička dodá dobrou barvu šťávě a vypadá pak hezky barevně s bramborama. Kousek špeku a sádlem vymazaný pekáš zase dochutí. Já to dělala ze dvou tzv. kuřecíh motýlků, pekla v pekáčku z varného skla s poklicí. Mrkev jsem nakrájela spíš na větší kusy, aby doplnila brambory. Výsledek - rychlý a šťavnatý oběd.

  2. IVČA   09.04.2005 | 16:28 | reagovat |

    CO TI V TOM BRÁNÍ JOHNE? JE TO VYNIKAJICÍ!!!!

  3. Johny Knoxville   03.04.2005 | 11:36 | reagovat |

    Dal bych si....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web