Autor:

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Střední
Ingredience
Vepřové maso
řízky z kýty
4 ks
Pepř mletý  
Cibule 600 g
Hladká mouka  
Vejce 2 ks
Pivo 4 lžíce
Strouhanka  
Olej  
Sůl
nebo kari Vegety
1 lžička
Přírodní řízek se smaženou cibulí

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm po obou stranách osmažíme. Cibuli nakrájenou na 0,5 cm kolečka obalíme v těstíčku umíchaném z vajec, piva a mouky, ochuceném solí nebo kari Vegetou.

Kolečka obalíme ve strouhance a hned je vhazujeme do vyšší vrstvy rozehřátého oleje a smažíme dozlatova. Necháme okapat na ubrousku a podáváme jako přílohu k řízkům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Přírodní řízek se smaženou cibulí

Komentáře

  1. Mnamka   29.04.2012 | 15:18 | reagovat |

    Dekuju moc prave sem to dojed a bylo to vyborny! :-) :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web