Přírodní řízek se smaženou cibulí

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové maso řízky z kýty
    • pepř mletý
    • 600
      g cibule
    • hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 4
      lžíce pivo
    • strouhanka
    • olej
    • 1
      lžička sůl nebo kari Vegety

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm po obou stranách osmažíme. Cibuli nakrájenou na 0,5 cm kolečka obalíme v těstíčku umíchaném z vajec, piva a mouky, ochuceném solí nebo kari Vegetou.
2
Kolečka obalíme ve strouhance a hned je vhazujeme do vyšší vrstvy rozehřátého oleje a smažíme dozlatova. Necháme okapat na ubrousku a podáváme jako přílohu k řízkům.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mnamka
    Mnamka |

    29. 4. 2012 15:18

    Dekuju moc prave sem to dojed a bylo to vyborny! :-) :-)