Kuře a la husa II.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • sůl
    • kmín
    • 3
      ks jablka 2-3 malá
    • voda
    • 0,5
      l pivo - černé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře osolíme, okmínujeme, dovnitř nacpeme malá jablíčka zbavená jádřinců, podlijeme vodou a necháme 20 minut péci v troubě na 250 °C (přikryté), pak podlijeme půllitrem černého piva a za občasného polévání dopečeme.
2
Pečeme asi 1,5 hod. Podáváme s knedlíkem (bramborový, houskový) a zelím.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    29. 4. 2009 07:44

    Já se omlouvám, ale když jsem se poprvé dívala, tak se mi recept nezobrazil, asi jsem špatně zadala nějaké slovo. Prosím o zrušení mnou uvedeného receptu. Děkuji Severová.

  • Mirka P.
    Mirka P. |

    28. 4. 2009 18:37

    Recept tu už je pod názvem Kuře ála kachna.