Autor:

Nejlepší svatomartinská husa

5 minut PT0H5M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Husa 1 ks
Houska 1 ks
Sůl  
Kmín  
Majoránka  
Nejlepší svatomartinská husa

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Husu ze všech stran - i zevnitř - nasolte, pokmínujte a zevnitř potřete majoránkou. Dovnitř vožte jednu housku. Husu položte prsy dolů do pekáče (ideálně na mřížku) a podlijte 200 ml vody. Pečte ji asi 30 minut v troubě předehřáté na 180°C, pak teplotu stáhnětě na 160°C a pečte další asi 3 hodiny dorůžova. Zhruba po první 1,5 hodině pečení otočte husu prsíčky nahoru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Nejlepší svatomartinská husa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web