Autor:

Nejlepší svatomartinská husa

5 minut PT0H5M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Husa 1 ks
Houska 1 ks
Sůl  
Kmín  
Majoránka  
Nejlepší svatomartinská husa

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Husu ze všech stran - i zevnitř - nasolte, pokmínujte a zevnitř potřete majoránkou. Dovnitř vožte jednu housku. Husu položte prsy dolů do pekáče (ideálně na mřížku) a podlijte 200 ml vody. Pečte ji asi 30 minut v troubě předehřáté na 180°C, pak teplotu stáhnětě na 160°C a pečte další asi 3 hodiny dorůžova. Zhruba po první 1,5 hodině pečení otočte husu prsíčky nahoru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.6 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 5x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Nejlepší svatomartinská husa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web