Krůtí řízky s rokfórem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g krůtí prsa
    • 100
      g ořechy
    • 250
      g smetana
    • petrželová nať
    • hořčice
    • 200
      g rohlík

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme. Nastrouhaný rokfór smícháme s nasekanými ořechy a směs rozdělíme na řízky. Potom je přehneme a sepneme párátkem. Řízky vložíme na vymazaný pekáč, podlejeme trochou vývaru nebo horké vody a v troubě upečeme. Maso vyjmeme, do výpeku vmícháme smetanu a lžičku hořčice, necháme přejít varem a vmícháme sekanou nať.
2
Maso podáváme s brambory nebo rýží přelité omáčkou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    31. 1. 2013 11:38

    Kde je v surovinách ten rokfór? A co ten rohlík? :-))

  • Yveta
    Yveta |

    29. 10. 2006 03:41

    To musi byti velikanska dobrota. Pani Terezko, dekuji za inspiraci a hlavne take za to, ze tyto rizky jsou pecene v troube a ne smazene na oleji.Co nejdrive vyzkousim.

  • Jana Cz.
    Jana Cz. |

    28. 10. 2006 21:17

    Paní Adélko, dovolím si odpovědět. Rokfór můžete nahradit Nivou.

  • paní Adélka
    paní Adélka |

    27. 10. 2006 14:53

    paní Terezko, prosím, jak chutná rokfor? Dá se k něčemu přirovnat? děkuji