Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 303x
1- 1 5
Autor: Recepty

Tiramisu po česku

Středně obtížné
Ingredience
Dětské piškoty 2 balíček
Pomazánkové máslo 2 ks
Šlehačka 2 ks
Moučkový cukr 200 g
Káva  
Rum  
Tiramisu po česku

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Pomazánková másla, šlehačku a cukr vyšleháme v krém. Dno nádoby vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Na ně navršíme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24 hodin uležet. Před podáváním posypeme kakaem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 303x)
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Tiramisu po česku

Komentáře

  1. fifi   30.03.2014 | 16:55 | reagovat | závadný

    me to tedy vice chutna z obycejneho pomazankoveho masla, z mascarpone mi to moc nesmakuje

  2. Majka   06.03.2014 | 11:12 | reagovat | závadný

    Do normálního tiramisu se dávají vajíčka, která vyjdou levneji, a ne slehacka a kelimek pomazankoveho masla vyjde take a 30 korun, coz je jen rekneme o 10 kc mene nez maskarpone, je-li v akci, tak to vyjde na stejno, tak jde li o finance, tak prave tiramisu neni o nic drazší

  3. Petr Hron   01.03.2014 | 17:37 | reagovat | závadný

    Nehrajeme si na nic, ale Tiramisu je recept, kde HLAVNÍ a nenahraditelnou surovinou je právě Mascarpone. Chápu, že recept může být i dobrý, bude o něco málo levnější, ale rozhodně to nebude Tiramisu.
    Tímto ho neodsuzuji, ale je to tak :'(

  4. SADARMO   26.02.2014 | 13:18 | reagovat | závadný

    ČETLA JSEM NYNÍ VŠECHNY PŘÍSPĚVKY. PANEBOŽE LIDI, NA CO SI TO HRAJETE.
    TÍM ŽE DĚLÁM TIRAMISU Z MASKARPONE NEJSEM PŘECE LEPŠÍ ČLOVĚK , JAKO TEN KDO JEJ DĚLÁ Z POMAZÁNKOVÝHO MÁSLA. NAŠE BABIČKY A MAMINKY UMĚLY UVAŘIT I Z NIČEHO A BYLY PROTO HORŠÍ- OPAK JE PRAVDOU. HNUSÍ SE MI SNOBI.

    1. topinambura   14.03.2014 | 8:28 | reagovat | závadný

      Tohle není o snobství, pouze a jedině o nazývání věcí pravými jmény. Pokud budu dělat jablečný koláč a místo jeblek použiju hrušky, budu to dále nazývat jablečným koláčem? Asi sotva. Stejně tak, když dělám tiramisu, jehož základní surovinou je mascarpone, které nahradím pomazánkouvým máslem, nebude to již tiramisu..... Myslím, že je to dost jasné....

  5. darina   15.02.2014 | 21:52 | reagovat | závadný

    je bomba <3 :-D :-D ;-) ;-) :-P :-P

1 2 3 4 ... 44 ... 87 ... 129 ... 172 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X