Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 303x
1-
4.71 303 Tiramisu po česku 5 1
Autor:

Tiramisu po česku

Střední
Ingredience
Dětské piškoty 2 balíček
Pomazánkové máslo 2 ks
Trvanlivá šlehačka v krabičce 2 ks
Moučkový cukr 200 g
Káva  
Hnědý rum  
Tiramisu po česku

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Pomazánková másla, šlehačku a cukr vyšleháme v krém. Dno nádoby vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Na ně navršíme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24 hodin uležet. Před podáváním posypeme kakaem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 303x)
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Tiramisu po česku

Komentáře

  1. Charlotte   22.11.2015 | 15:46 | reagovat | závadný

    Chce se mi z tohohle opravdu brečet :'( Tiramisu je výborný dezert, ale my, líní češi, musíme opět vše zmrvit. To si vážně někdo myslí, že s lučinou nebo dokonce ramou to bude k snědku? Jednoznačně fuj. Promiňtě.

    1. Jaroslava   07.12.2015 | 10:37 | reagovat | závadný

      Dovolte mi paní CHarlote reagovat na Váš pláč:Velmi vzácné návštěvě jsem nabídla Tiramisu ???z pomazánkového másla a líbilo se jím to více,jako z mascarpone,když jsem jím recept popsala a u nás doma máme raději tuto variantu...,nejde naprosto o lenost ,ani o peníze a tento dezert není zmrvený,jak vy píšete,možná jste zkoušela i vy a právě vy jste ho zmrvila!!!!Pokud použijete dobré pomazánkové máslo,kvalitní šlehačku nevidím v dezertu nic špatného.Jinak vy si ho dělejte podle svého.Recept má název "Tiramisu po česku"nikoliv Italské Tiramisu. zdravím a přeji klidné nadcházející svátky Jaroslava

  2. Veronika   15.10.2015 | 16:15 | reagovat | závadný

    Tak nevím, oč vám všem jde.. Jasně, že to není pravé tiramisu, taky se to jmenuje "tiramisu po česku" že.. No a nevím, proč tady každý píše, jaký je to humus.. U nás se tedy oblizuje každý, kdo tento jednoduchý a výborný dezert ochutná a rodina jej ode mne vyžaduje při každé slavnostnější příležitosti.. Děkuji za recept, je to opravdu výborné.

  3. Sarka   29.04.2015 | 12:53 | reagovat | závadný

    Můžete mi prosím napsat obsah pomazánkového másla a šlehačky, abych si to mohla vyrobit v zahraničí. Díky moc.

  4. Desina   29.01.2015 | 23:19 | reagovat | závadný

    já zaměňuji jedno pomazánkové za tvaroh.. je to takové nadýchanější a jemnější :)

  5. Krystina   04.10.2014 | 12:24 | reagovat | závadný

    můžu se zeptat lze nahradit pomazankové máslo .. zlatou hanou??

    1. Karolína   10.11.2014 | 15:06 | reagovat | závadný

      Myslím si, že určitě ne.... zlatá haná má specifickou chuť a do tiramisu se vůbec nehodí, to by pak bylo cítit jen tou hanou

    2. klára   20.03.2015 | 12:03 | reagovat | závadný

      Z nějakeho duvodu se tam davaPOMAZANKOVE maslo...misto mascarpone.ackoli to pomazankove ma k mcp taky daleko, ale zaměnit pomazankove maslo za zlatou hanou - roztiratelnym tukem si myslim by nebylo dobre:)Staci si to jen predstavit;)

      1. Jitka   27.04.2015 | 14:49 | reagovat | závadný

        A proto je to po česku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

1 2 3 4 ... 44 ... 87 ... 130 ... 173 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web