Autor:

Krocan ve vinném aspiku

Střední
Ingredience
Husí maso
celá husa nebo krocan
600 g
Červená paprika 1 ks
Zelená paprika 1 ks
Želatina 3 lžička
Citron 1 ks
Citronová šťáva 1 ks
Masox 500 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Víno 1 sklenice
Petrželka 4 snítka
Kapary 4 ks
Krocan ve vinném aspiku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Krocana nakrájíme na malé kousky, papriky na proužky, citron pečlivě omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Do ohřátého bujonu vlijeme želatinu (rozpuštěnou v malém množství vody), zamícháme, osolíme a opepříme. Přidáme citronovou šťávu, víno a necháme mírně vychladnout. Formičky naplníme kousky masa, papriky, petrželky a kaparů, zalijeme je rosolem a 2 hodiny necháme tuhnout. Hotové zdobíme plátky citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Krocan ve vinném aspiku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web