Krocan ve vinném aspiku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g husí maso celá husa nebo krocan
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 3
      lžička želatina
    • 1
      ks citron
    • 1
      ks citronová šťáva
    • 500
      ml masox
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      sklenice víno
    • 4
      snítka petrželka
    • 4
      ks kapary

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krocana nakrájíme na malé kousky, papriky na proužky, citron pečlivě omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Do ohřátého bujonu vlijeme želatinu (rozpuštěnou v malém množství vody), zamícháme, osolíme a opepříme. Přidáme citronovou šťávu, víno a necháme mírně vychladnout. Formičky naplníme kousky masa, papriky, petrželky a kaparů, zalijeme je rosolem a 2 hodiny necháme tuhnout. Hotové zdobíme plátky citronu.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.