Krkonošská směs

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso
    • ananas
    • žampiony
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na drobno orestujeme. Mezitím si nakrájíme ananas (nejlépe z konzervy) na menší kousky a přidáme k masu. To samé provedeme s žampiony. Když máme směs skoro hotovou, přidáme kečup dle chuti.
2
Podáváme nejlépe s brambory, ale můžeme i s hranolky.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Lubek
    Lubek |

    23. 11. 2015 09:28

    Rozhodně souhlasím, název je matoucí. Jen hlupák může spojit ananas s Krkonošemi. Krkonošská směs je vepřové s játry. :-\

  • Gábina Tomíková
    Gábina Tomíková |

    2. 11. 2006 18:45

    Recept výborný, ale spíš jsem se také přiklonila ke smetaně.

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    10. 10. 2006 10:35

    Jsem z podkrkonoší, ale tohle jídlo jsem tam skutečně nikdy nepotkala...

  • Di
    Di |

    10. 10. 2006 10:19

    Dobré je určitě obojí, já mám kombinace masa s ovocem moc ráda. Jen nevím, proč se ta dobrota nazývá krkonošská - že by se v Krkonoších začal pěstovat ananas?

  • Radka Pilátová
    Radka Pilátová |

    10. 10. 2006 08:48

    Já jsem to vyzkoušela se smetanou. To je lepčí než kečup

  • Dasa Charlie
    Dasa Charlie |

    31. 5. 2006 09:43

    Vypadá to báječně, určitě vyzkouším.

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    18. 5. 2006 14:55

    Ten název mi k tomu moc nesedí, ale dobré to bude určitě!!!