Autor:

Králičí kapsy

Střední
Ingredience
Králičí maso
stehna (vykostěná a odblaněná - rozklepaná na plátky)
4 ks
Žampiony 150 g
Špenát 100 g
Máslo 50 g
Cibule 1 ks
Česnek 1 stroužek
Sůl  
Rostlinný olej  
Vejce
A strouhanka na obalení
 
Králičí kapsy

Postup přípravy:

Na rozpuštěném másle orestujeme pokrájenou cibuli a česnek, přisypeme žampiony na plátky pokrájené a za stálého míchání necháme odpařit vodu. Pak přidáme na proužky pokrájený špenát, který necháme zavadnout, osolíme, přilijeme rozšlehané vejce a mícháme dokud směs nezhoustne. Naklepaná stehna osolíme poklademe připravenou směsí, přehneme, okraje zpevníme jehlou nebo párátkem a obalíme nejdřív v rozšlehaném vejci, pak ve strouhance a osmažíme na oleji z obou stran zvolna dozlatova.
Použít můžeme i drůbeží či vepřové maso.

Podáváme s bramborovou přílohou: kaše, hranolky...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Králičí kapsy

Komentáře

  1. Marková   09.09.2011 | 15:27 | reagovat |

    Naprosto bez chyby, recept už mám uložený. Stehna naklepávám přes folii, aby se nepotrhala.

  2. Zdena   09.05.2011 | 13:37 | reagovat |

    Doporučuji vyzkoušet. Králičí maso je šťavnaté a v kombinaci s česnekem, houbami a špenátem výtečně chutnají. Já jsem je ještě nechala 10 minut dopéct v rozehřáté troubě, protože máme velké králíky, tudíž i velká stehna a bála jsem se, že se mi na pánvi dostatečně nepropečou.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web