Autor:

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Sádlo 2 lžíce
Cibule 2 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika 1 lžíce
Drcený kmín 1 lžička
Majoránka 1 lžička
Česnek 3 stroužek
Brambory 300 g
Zeleninový vývar
nebo kostku bojonu
1,5 l
Gulášová polévka z předního hovězího masa

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na sádle orestujeme drobně pokrájenou cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso. Když je maso opečené přidáme papriku a krátce orestujeme, ihned pak zalijeme troškou vývaru, osolíme a dusíme pod poklicí téměř doměkka a do vydušení šťávy. Tuk pak zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme zbylým vývarem, přidáme pepř, kmín, brambory na kostičky a dovaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme rozetřený česnek a majoránku, popřípadě přilijeme trošku vody a dochutíme solí. Podáváme s čerstvým pečivem nebo plackami,klidně jako hlavní chod. Výborná je i s přidáním čerstvé papriky cca 10 minut před koncem vaření.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 62 x
1
4.9 62 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 62x)
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Gulášová polévka z předního hovězího masa

Komentáře

  1. MartikK   28.02.2016 | 19:46 | reagovat | závadný

    Jednoduchá a výborná.

  2. Jan Tůma   19.02.2016 | 10:45 | reagovat | závadný

    Vynikající.Použil jsem hovězí krk.

  3. Lada   29.11.2015 | 13:47 | reagovat | závadný

    Výborná polévka. Děkuji

  4. Jana   24.11.2015 | 9:30 | reagovat | závadný

    Je vynikající,děkuji.

  5. Radek Polák   04.06.2015 | 19:27 | reagovat | závadný

    Lípto ani nejde, je to senzace a boule za ušima mámevšichni. Dík za skvělý recept.

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web