Autor:

Rožnovské kapsy

Střední
Ingredience
Máslo 100 g
Sýr Niva 200 g
Petrželová nať  
Sojová omáčka  
Pepř mletý  
Rostlinný olej  
Jarní cibulka  
Kuřecí prsa
nebo krůtí řízky
8 ks
Broskvový kompot 1 ks
Rožnovské kapsy

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso omyjeme, osušíme, odřízneme tučné kousky a nařízneme kapsy. V misce utřeme máslo se sýrem (můžeme ho nastrouhat), špetkou pepře a usekanou petrželkou. Ovoce nakrájíme na kostičky a zamícháme do hmoty. Směsí naplníme kapsy a uzavřeme špejlí.

Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku a narovnáme maso. Lehce jej pokapeme sójovou omáčkou a za občasného podlévání dusíme pod pokličkou doměkka. Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo pečené bramory a velká zeleninová obloha.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.4 5 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Rožnovské kapsy

Komentáře

  1. Dana Vorlová   07.02.2010 | 22:51 | reagovat |

    Výborná kombinace Nivy a broskví. Doporučuji !

  2. Dahiba   24.01.2006 | 12:23 | reagovat |

    Musím říct, že tyto kapsy mě moc nenadchly, nebyly špatné, ale mě nějak kombinace nivy s broskvemi nešmakovala, ale rozhodně nechci recept hanit, vyzkoušejte a posuďte, vždyť všichni známe co člověk to jiná chuť.

  3. Vláďa   29.04.2005 | 8:05 | reagovat |

    Zkusil jsem a měl jsem úspěch. Jenom doporučuji nádivku nechat na chvíli ztuhnout v lediničce, půjde líp nacpat do kapsy. Já ji nechal rozměklou a docela jsem se navztekal.

  4. Jana z VM   27.09.2004 | 7:15 | reagovat |

    Včera v neděli jsem je dělala, přidala jsem do nádivky ještě trochu nasekaných hub, ale nebylo to nutné. Moc nám chutnalo, ty broskve to značně zjemní a ta cibulka udělá moc dobé "polévání". Měli jsme k tomu vařené brambory s petrželkou a byly k tomu výborné. Díky za další recept, který určitě neopustíme!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web