Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Vaječná pomazánka II.
Tvarůžková pomazánka V
Lehký kakaový koláč se švestkami
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Losos (nejen) v bylinkách
Tiramisu se zakysanou smetanou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny