Králičí kyselo Dočík

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
4
porce
neuvedeno
autor: nechci

Suroviny

Vložit do nákupu
    • nové koření
    • bobkový list
    • pepř mletý
    • sůl
    • mrkev
    • celer
    • petržel
    • cibule
    • smetana na vaření
    • ocet
    • králičí hlava
    • králičí maso z boků a vnitřnosti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kraličí maso uvaříme spolu s kořením, obereme a pokrájíme na menší kousky. Vývar přecedíme a dáme do něj povařit na kolečka nakrájenou zeleninu a na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme králičí maso, zalijeme smetanou, dochutíme solí a octem. Můžeme trošku zahustit hotovou bílou jíškou.
Zařazení: Maso Polévky Králičí

Komentáře k receptu

  • nechci
    nechci |

    5. 1. 2013 09:11

    Marie 19.11.2012 | 20:20 | reagovat | závadný králičí kyselo dělám léta,ale jen z masa-zelenina do něj nepatří-nakonec rozkverlám vajíčko.