Autor:

Kokosky IV.

Střední
Ingredience
Cukr krystal
jemný
280 g
Bílek 4 ks
Kokos 120 g
Strouhanka
rovné
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Bílky a cukr dáme do hrnku, který postavíme do větší nádoby s teplou vodou a šleháme až bílky ztuhnou.
Potom přidáme kokos, strouhanku a dobře promícháme. Stříkačkou nebo pytlíkem tvarujeme na plechu kokosky, které v teplé troubě pomalu sušíme.
Hotové kokosky (dobře vychladlé) plníme marmeládou a lepíme čokoládovým krémem na sušenky nebo piškoty.
Namáčíme v čokoládě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Valentýnské pokušení ke kávě i čaji Články z

Komentáře k receptu: Kokosky IV.

Komentáře

  1. Lenka   03.05.2016 | 12:13 | reagovat | závadný

    Lednice vydala 4 bílky a tak jsem chtěla zužitkovat.
    Trochu jsem upravila technologický postup a bílky nejprve ušlehala na páře s cukrem. Teď dávám do trouby..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web