Autor:

Kokosky IV.

Střední
Ingredience
Cukr krystal
jemný
280 g
Bílek 4 ks
Kokos 120 g
Strouhanka
rovné
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Bílky a cukr dáme do hrnku, který postavíme do větší nádoby s teplou vodou a šleháme až bílky ztuhnou.
Potom přidáme kokos, strouhanku a dobře promícháme. Stříkačkou nebo pytlíkem tvarujeme na plechu kokosky, které v teplé troubě pomalu sušíme.
Hotové kokosky (dobře vychladlé) plníme marmeládou a lepíme čokoládovým krémem na sušenky nebo piškoty.
Namáčíme v čokoládě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Kokosky IV.

Komentáře

  1. Lenka   03.05.2016 | 12:13 | reagovat |

    Lednice vydala 4 bílky a tak jsem chtěla zužitkovat.
    Trochu jsem upravila technologický postup a bílky nejprve ušlehala na páře s cukrem. Teď dávám do trouby..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web