Autor:

Kokosky IV.

Střední
Ingredience
Cukr krystal
jemný
280 g
Bílek 4 ks
Kokos 120 g
Strouhanka
rovné
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Bílky a cukr dáme do hrnku, který postavíme do větší nádoby s teplou vodou a šleháme až bílky ztuhnou.
Potom přidáme kokos, strouhanku a dobře promícháme. Stříkačkou nebo pytlíkem tvarujeme na plechu kokosky, které v teplé troubě pomalu sušíme.
Hotové kokosky (dobře vychladlé) plníme marmeládou a lepíme čokoládovým krémem na sušenky nebo piškoty.
Namáčíme v čokoládě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Kokosky IV.

Komentáře

  1. Lenka   03.05.2016 | 12:13 | reagovat |

    Lednice vydala 4 bílky a tak jsem chtěla zužitkovat.
    Trochu jsem upravila technologický postup a bílky nejprve ušlehala na páře s cukrem. Teď dávám do trouby..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web