Autor:

Nepečené kokosky

Střední
Porce: 60
Těsto na 60 kousků
Cukrářské piškoty 300 g
Cukr krystal 400 g
Voda 100 g
Máslo 180 g
Kokos
strouhaný
200 g
Hnědý rum 4 lžíce
Čokoláda na vaření
nebo tuková čokoládová poleva
120 g

Postup přípravy:

Piškoty nastrouháme. Cukr a vodu svaříme na sirup, který ještě horký vlijeme do mísy na rozdrcené piškoty, promícháme.

Do ušlehaného másla přidáme kokos, piškotovou směs a rum. Zpracujeme v těsto. Ještě teplé zformujeme na omaštěném papíru do plátu silného asi 1–1,5 cm a necháme vychladnout.

Pak rozetřeme polevu. Můžeme nechat hladké nebo dozdobit vlnkami vidličkou, položit půlky mandlí atd. Vychladlé nakrájíme na čtverečky 2×2 cm.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Nepečené kokosky

Komentáře

  1. Anonym   18.12.2005 | 23:13 | reagovat | závadný

    Jsou velice dobré..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web