Autor:

Nepečené kokosky

Střední
Porce: 60
Těsto na 60 kousků
Cukrářské piškoty 300 g
Cukr krystal 400 g
Voda 100 g
Máslo 180 g
Kokos
strouhaný
200 g
Hnědý rum 4 lžíce
Čokoláda na vaření
nebo tuková čokoládová poleva
120 g

Postup přípravy:

Piškoty nastrouháme. Cukr a vodu svaříme na sirup, který ještě horký vlijeme do mísy na rozdrcené piškoty, promícháme.

Do ušlehaného másla přidáme kokos, piškotovou směs a rum. Zpracujeme v těsto. Ještě teplé zformujeme na omaštěném papíru do plátu silného asi 1–1,5 cm a necháme vychladnout.

Pak rozetřeme polevu. Můžeme nechat hladké nebo dozdobit vlnkami vidličkou, položit půlky mandlí atd. Vychladlé nakrájíme na čtverečky 2×2 cm.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Nepečené kokosky

Komentáře

  1. Anonym   18.12.2005 | 23:13 | reagovat |

    Jsou velice dobré..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web