Autor:

Nepečené kokosky

Střední
Porce: 60
Těsto na 60 kousků
Cukrářské piškoty 300 g
Cukr krystal 400 g
Voda 100 g
Máslo 180 g
Kokos
strouhaný
200 g
Hnědý rum 4 lžíce
Čokoláda na vaření
nebo tuková čokoládová poleva
120 g

Postup přípravy:

Piškoty nastrouháme. Cukr a vodu svaříme na sirup, který ještě horký vlijeme do mísy na rozdrcené piškoty, promícháme.

Do ušlehaného másla přidáme kokos, piškotovou směs a rum. Zpracujeme v těsto. Ještě teplé zformujeme na omaštěném papíru do plátu silného asi 1–1,5 cm a necháme vychladnout.

Pak rozetřeme polevu. Můžeme nechat hladké nebo dozdobit vlnkami vidličkou, položit půlky mandlí atd. Vychladlé nakrájíme na čtverečky 2×2 cm.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Linecké sušenky Pusťte se do pečení! Klasické české cukroví Články z

Komentáře k receptu: Nepečené kokosky

Komentáře

  1. Anonym   18.12.2005 | 23:13 | reagovat |

    Jsou velice dobré..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web