Autor:

Kokosky ze Salka

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 50
Ingredience
Strouhaný kokos 1 balení
Kondenzované mléko 1 balení
Kokosky ze Salka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Smícháme balíček kokosu s jedním kondenzovaným slazeným mlékem a pomocí dvou kávových lžiček dáváme na plech malé bochánky. Je dobré lžičky namáčet ve studené vodě, pak se „těsto“ na lžičky nelepí. Pečeme v troubě tak na 120, dorůžova. Je to rychlovka a vsem chutnaly, neztvrdnou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
2
4.1 10 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 10x)
Reklama
Pomerančové madlenky v čokoládě Lahodné čokoládové potěšení. Vyzkoušejte skvělé delikatesy! Články z

Komentáře k receptu: Kokosky ze Salka

Komentáře

  1. K   23.05.2016 | 13:52 | reagovat | závadný

    Nezvtrdnou, protože jsou tvrdé hned od začátku :-( někde sem viděla stejný recept ale pečení na 200°C a jen cca 5 minut. Příště zkusím radši tak.

  2. smilada   10.12.2015 | 21:22 | reagovat | závadný

    Omlouvám se za 5 měla to byt 1 s hvězdičkou jsou snadné a vynikající.

    1. Kamila B.   11.12.2015 | 8:21 | reagovat | závadný

      Dobrý den, vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)

  3. MJG   20.11.2015 | 9:44 | reagovat | závadný

    Super rychly recept, delavam kazdy rok, zub jeste nikomu nevypadl.
    Sacek kokosu ma 200-250g, nevim presne, ale testo ma byt spis drobive, takze kdyz je ridke, prida se kokos. Hromadky davam na pecici papir.
    Kokosky vydrzi, dokud se nesni, neztvrdnou, nezkazi se,... <3

  4. vlazy   18.11.2015 | 22:11 | reagovat | závadný

    Tento recept vypadá velmi dobře a jednoduše. Možná ho někdy vyzkouším. Zajímalo by mne ale k tomu toto:
    Kolika gramové balení kokosu je na to třeba?
    Nepřilepí se ty kokosky pečením k plechu?
    Je třeba plech vymazat tukem a nebo vyložit papírem na pečení?
    Jak dlouho přiblížně je ty kokosky možné skladovat než ztvrdnou nebo se nějak znehodnotí?

  5. Pavla   01.12.2014 | 19:12 | reagovat | závadný

    Že se docela lepí na zuby :-\ Kdybych měla plomby, tak teď už určitě ne. :'(

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web