Hodslavská řezanka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: 2malasisi2

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg hovězí maso
    • 3
      ks cibule
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • sušené houby
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 1
      ks masox
    • sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • bobkový list

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme na sádle zesklovatět, přidáme maso, orestujeme. Nalejeme kečup, přidáme koření, houby, masox a Moravanku. Vše dusíme doměkka. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Z.Bezrucka
    Z.Bezrucka |

    4. 9. 2014 15:01

    Proboha kdo tohle napsal?Do Hodslavské řezanky NEPATŘÍ houby,kečup a už vůbec ne masox a bobkový list.Podává se výhradně s bramborovým plackem smaženém v lívanečníku.Recept na Hodslavskou řezanku vznikl v restauraci Národní dům (dnes již neexistuje) v Novém Jičíně a autoři jsou p.Zahradník a p.Merta.Vyučil jsem se pod jejich vedením. Příležitostně,až bude víc času napíšu originál recept. :-(

  • Pozoruhodnost
    Pozoruhodnost |

    17. 3. 2011 12:13

    No vypadá to zajímavě :-) :-\

  • Nina
    Nina |

    13. 3. 2011 23:27

    Kruciš, akorát že ta Moravanka děsně pálí, jinak výborný

  • Anonymous
    Anonymous |

    10. 3. 2011 21:48

    strasne, to neni jidlo, to je hnuj.

  • Helena K.
    Helena K. |

    10. 1. 2008 15:02

    Petře,vy jste asi z Hodslavic

  • Petr
    Petr |

    9. 1. 2008 16:49

    Ještě lepší z bramborákem