Kelišovské kotlety

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Cibule 1 ks
Tvrdý sýr 200 g
Šunka 200 g
Šlehačka 1 ks
Kečup - jemný 5 lžíce
Sůl  špetka
Bazalka  špetka
Chilli  špetka
Pepř mletý  špetka
Kelišovské kotlety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Naklepeme kotlety, aby byly dostatečně měkké. Na každou kotletu položíme plátek sýra, poté šunku a srolujeme.

Vložíme do zapékací nádoby, aby se nám nerozpadávalo maso, případně můžeme maso smotat nití, ale ve většina případech není potřeba. Poté zalijeme šlehačkou, kterou jsme smíchali s kečupem, posypeme bazalkou, solí, chilli a pepřem. Nakonec posypeme cibulí.

Pečeme 30-45 minut. Podáváme s rýži či hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 27 x
1
4.93 27 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Kelišovské kotlety

Komentáře

  1. Tereza   11.02.2017 | 23:02 | reagovat |

    Tomuhlez receptez by dal nejlepsi znamk u jen zoufalec bez chuti a cichu. Jednim slovem katastrofa a o fotce tu nemuze byt rec ani v divokem snzu. 8-) :-$ :-$ :-X nez bych to uvarila nekomu blizkemu, to se.dam rassi na miodleni :-S

  2. Jarka   06.06.2013 | 17:23 | reagovat |

    Celkem dost průměrné a vůbec né takové jako na fotce :-S

  3. Emilia   02.05.2013 | 16:11 | reagovat |

    V recepte je napísané:
    "... a srolujeme. "
    Na fotografii (hlavne zväčšenej) jasne vidieť, že je to niečo ako "Cordon blue", ale poliate niečim neidentifikovateľným zafarbeným do žlta.
    Samozrejme, že takto nie je potrebné mäso "...smotat nití,...".
    Kečup nepatrí do varenia, na to existuje množstvo iných prípravkov!

  4. Petra   27.04.2013 | 11:52 | reagovat |

    Kečup používám, ale v tomhletom receptu dost hnusně zkazil omáčku a mě náladu :-( .

  5. iva kratka   09.01.2013 | 12:43 | reagovat |

    bylo to dobre, jen ten kecup bych priste nedala

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web