Autor:

Katův špalek

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 750 g
Paprika 150 g
Rajčata 150 g
Žampiony 100 g
Česnek  
Paprika - sladká  
Cibule  
Sůl  
Feferonka
Podle chuti
 
Pepř mletý
Podle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vykostěný bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a v troubě upečeme doměkka. Přidáme česnek, sladkou papriku, na nudličky pokrájené papriky, plátky rajčat, cibule a žampionů, usekanou feferonku.

Chvíli zapečeme a podáváme s brambory s pažitkou, rýží nebo bílým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Katův špalek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web