Autor:

Kastrolková roštěná

Střední
Ingredience
Hovězí roštěná 1 kg
Rostlinný olej 150 g
Cibule 3 ks
Paprika 1 lžička
Majoránka 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Brambory 1 kg
Pažitka 1 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a ve větším hrnci na oleji dozlatova opečeme. Maso vyjmeme a na tuku dorůžova osmažíme kolečka cibule. Přidáme maso, majoránku, papriku, zalijeme vodou a dusíme asi hodinu.

Brambory oloupeme nakrájíme na 4 mm plátky, přidáme do kastrolku s masem a to tak, že střídáme vrstvu masa a brambor. Zalijeme do roviny vodou, přisolíme a pod pokličkou v troubě 30-40 minut dusíme. Hotové posypeme sekanou pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Kastrolková roštěná

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web