Autor:

Kastrolková roštěná

Střední
Ingredience
Hovězí roštěná 1 kg
Rostlinný olej 150 g
Cibule 3 ks
Paprika 1 lžička
Majoránka 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Brambory 1 kg
Pažitka 1 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a ve větším hrnci na oleji dozlatova opečeme. Maso vyjmeme a na tuku dorůžova osmažíme kolečka cibule. Přidáme maso, majoránku, papriku, zalijeme vodou a dusíme asi hodinu.

Brambory oloupeme nakrájíme na 4 mm plátky, přidáme do kastrolku s masem a to tak, že střídáme vrstvu masa a brambor. Zalijeme do roviny vodou, přisolíme a pod pokličkou v troubě 30-40 minut dusíme. Hotové posypeme sekanou pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Trhané vepřové maso krok za krokem (5.) Trhané vepřové maso krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kastrolková roštěná

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web