Autor:

Jahodová bowle

Střední
Ingredience
Jahody 500 g
Broskve 4 ks
Cukr 2 lžíce
Sekt
Bohemia a bílé víno
0,7 l
Portské víno
vychlazené polosuché
0,7 l

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

Jahody rozčtvrtíme, broskve pokrájíme na kostičky. Broskve společně s cukrem vložíme do nádoby na bowli, přidáme portské víno a dáme asi na hodinu do chladničky. Poté přilijeme vychlazený sekt a bílé víno a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Jahodová bowle

Komentáře

  1. ČernáLuna   06.01.2013 | 12:56 | reagovat | závadný

    Vyzkoušeno s tokajským (přece jen portského mi přišlo škoda), snad jsem to pochopila správě tak, že bílého a šampusu tam má být dohromady sedmička :)
    Bowle byla dobrá, ale nedalo by se říct, že by nás nějak až zas tak moc nadchla. Čerstvé jahody se hodně nacucaly a vybledly, možná by sem paradoxně bylo lepší ovoce zavařené....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web