Autor:

Jahodová bowle

Střední
Ingredience
Jahody 500 g
Broskve 4 ks
Cukr 2 lžíce
Sekt
Bohemia a bílé víno
0,7 l
Portské víno
vychlazené polosuché
0,7 l

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

Jahody rozčtvrtíme, broskve pokrájíme na kostičky. Broskve společně s cukrem vložíme do nádoby na bowli, přidáme portské víno a dáme asi na hodinu do chladničky. Poté přilijeme vychlazený sekt a bílé víno a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Jahodová bowle

Komentáře

  1. ČernáLuna   06.01.2013 | 12:56 | reagovat |

    Vyzkoušeno s tokajským (přece jen portského mi přišlo škoda), snad jsem to pochopila správě tak, že bílého a šampusu tam má být dohromady sedmička :)
    Bowle byla dobrá, ale nedalo by se říct, že by nás nějak až zas tak moc nadchla. Čerstvé jahody se hodně nacucaly a vybledly, možná by sem paradoxně bylo lepší ovoce zavařené....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web