Autor:

Jablečné lívance

Střední
Ingredience
Droždí 7 g
Sůl  špetka
Vejce 1 ks
Mléko 1/4 l
Hladká mouka 200 g
Jablka 150 g
Vanilkový cukr 20 g

Postup přípravy:

Z droždí připravíme kvásek, přidáme sůl, cukr, vejce, mléko a mouku a vypracujeme řídké těsto, které necháme vykynout. Pak přidáme tence nakrájená jablka a pečeme na vymaštěné pánvičce lívance, které cukrujeme vanilkovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Jablečné lívance

Komentáře

  1. Kroun   09.11.2015 | 9:21 | reagovat | závadný

    Vyzkoušeno a docela dobrý. Jen mouky jsem dal o něco míň - tak 160g. Lívanečky jsou pak nadýchanější. Jablek jsem naopak přidal na 200g.

  2. iveta Hluchá   21.02.2007 | 16:19 | reagovat | závadný

    Dobrý

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy. VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy.
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web