Autor:

Jablečné lívance

Střední
Ingredience
Droždí 7 g
Sůl  špetka
Vejce 1 ks
Mléko 1/4 l
Hladká mouka 200 g
Jablka 150 g
Vanilkový cukr 20 g

Postup přípravy:

Z droždí připravíme kvásek, přidáme sůl, cukr, vejce, mléko a mouku a vypracujeme řídké těsto, které necháme vykynout. Pak přidáme tence nakrájená jablka a pečeme na vymaštěné pánvičce lívance, které cukrujeme vanilkovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Jablečné lívance

Komentáře

  1. Kroun   09.11.2015 | 9:21 | reagovat |

    Vyzkoušeno a docela dobrý. Jen mouky jsem dal o něco míň - tak 160g. Lívanečky jsou pak nadýchanější. Jablek jsem naopak přidal na 200g.

  2. iveta Hluchá   21.02.2007 | 16:19 | reagovat |

    Dobrý

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web