Autor:

Husa v zelí

Střední
Ingredience
Husa
mladá
1 ks
Sádlo
2-3, husí
3 lžíce
Kysané zelí 800 g
Šťáva z kyselého zelí 2 dl
Smetana 2 dl
Paprika - sladká 1 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Z poloviny mladé husy stáhneme kůži a sádlo. Maso rozdělíme na 8 porcí. Na dno zapékací ohnivzdorné mísy, které jsme trochu vytřeli husím sádlem, dáme vrstvu zelí a posypeme mletou paprikou. Na to rozložíme porce husy, přikryjeme zbytkem zelí, zalijeme lákem ze zelí a pokapeme zbytkem husího sádla, které ještě posypeme mletou paprikou.

Dusíme v troubě pod pokličkou, až je maso na píchnutí nožem měkké. Zalijeme smetanou a necháme ještě chvíli dusit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Husa v zelí

Komentáře

  1. cehy   29.12.2007 | 21:25 | reagovat |

    To zni dobre - jdu to zkusit a dam vedet, jak jsem dopadla

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web