Autor:

Hrníčkový koláč

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Sádlo
kousek
 
Polohrubá mouka 2 sklenice
Cukr 1 sklenice
Rostlinný olej 1/2 sklenice
Mléko 1 sklenice
Vejce 2 ks
Prášek do pečiva  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Plech vymažeme sádlem a vysypeme hladkou moukou. Všechny ingredience dáme do mísy a důkladně promícháme, nalijeme na plech a rovnoměrně rozetřeme, nahoru klademe ovoce a dáme do trouby na 200 °C. Zkusíme špejlí, až je povrch zlatavý, vytáhneme a po vychladnutí se můžeme pustit do pochutnávání.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1
Reklama
Vanilková zmrzlina Domácí ledové osvěžení Články z

Komentáře k receptu: Hrníčkový koláč

Komentáře

  1. elena   14.12.2014 | 16:37 | reagovat |

    je suprovy

  2. Monika   24.10.2014 | 14:27 | reagovat |

    Koláč je dobrý a neskutečně rychlý. Mám doma 3týdenní miminko a nic jiného, než tento koláč, bych nestihla:-) Dělala jsem ho už několikrát a opravdu super. Občas dělám z dvojité dávky - porce je menší. Co se týče velikosti sklenice: Jde podle mě opravdu o poměr, ale množství prášku do pečiva se nemění, takže ideální je myslím nějakých 250ml.
    Děkuji autorovi za recept!

  3. Monika   24.10.2014 | 14:26 | reagovat |

    Koláč je dobrý a neskutečně rychlý. Mám doma 3týdenní miminko a nic jiného, než tento koláč, bych nestihla:-) Dělala jsem ho už několikrát a opravdu super. Občas dělám z dvojité dávky - porce je menší. Co se týče velikosti sklenice: Jde podle mě opravdu o poměr, ale množství prášku do pečiva se nemění, takže ideální je myslím nějakých 250ml.
    Děkuji autorovi za recept!

  4. Janulinka   29.05.2013 | 12:55 | reagovat |

    perfektni nema chybu moc dobra jen se po ni zaprasilo synovi (2roky) moc chutnala :-) ;-)

  5. Jana-ka   15.04.2011 | 13:43 | reagovat |

    Je výborný a hlavně rychlý a jednoduchý. Ovoce dávám spíš nějaké kyselejší, ne úplně zralé proto že těsto je hodně sladké. Plech ani nemusíte mastit proto že těsto je hodně masné a nepřipálí se. 8-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web