Autor:

Hrníčkový koláč

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Sádlo
kousek
 
Polohrubá mouka 2 sklenice
Cukr 1 sklenice
Rostlinný olej 1/2 sklenice
Mléko 1 sklenice
Vejce 2 ks
Prášek do pečiva  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Plech vymažeme sádlem a vysypeme hladkou moukou. Všechny ingredience dáme do mísy a důkladně promícháme, nalijeme na plech a rovnoměrně rozetřeme, nahoru klademe ovoce a dáme do trouby na 200 °C. Zkusíme špejlí, až je povrch zlatavý, vytáhneme a po vychladnutí se můžeme pustit do pochutnávání.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2
4 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 5x)
Reklama
Jahodovo-rebarborový koláč Tip na víkend: Jahodovo-rebarborový koláč Články z

Komentáře k receptu: Hrníčkový koláč

Komentáře

  1. elena   14.12.2014 | 16:37 | reagovat | závadný

    je suprovy

  2. Monika   24.10.2014 | 14:27 | reagovat | závadný

    Koláč je dobrý a neskutečně rychlý. Mám doma 3týdenní miminko a nic jiného, než tento koláč, bych nestihla:-) Dělala jsem ho už několikrát a opravdu super. Občas dělám z dvojité dávky - porce je menší. Co se týče velikosti sklenice: Jde podle mě opravdu o poměr, ale množství prášku do pečiva se nemění, takže ideální je myslím nějakých 250ml.
    Děkuji autorovi za recept!

  3. Monika   24.10.2014 | 14:26 | reagovat | závadný

    Koláč je dobrý a neskutečně rychlý. Mám doma 3týdenní miminko a nic jiného, než tento koláč, bych nestihla:-) Dělala jsem ho už několikrát a opravdu super. Občas dělám z dvojité dávky - porce je menší. Co se týče velikosti sklenice: Jde podle mě opravdu o poměr, ale množství prášku do pečiva se nemění, takže ideální je myslím nějakých 250ml.
    Děkuji autorovi za recept!

  4. Janulinka   29.05.2013 | 12:55 | reagovat | závadný

    perfektni nema chybu moc dobra jen se po ni zaprasilo synovi (2roky) moc chutnala :-) ;-)

  5. Jana-ka   15.04.2011 | 13:43 | reagovat | závadný

    Je výborný a hlavně rychlý a jednoduchý. Ovoce dávám spíš nějaké kyselejší, ne úplně zralé proto že těsto je hodně sladké. Plech ani nemusíte mastit proto že těsto je hodně masné a nepřipálí se. 8-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web