Hovězí guláš se zeleninou II.

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí kližka 300-500
    • olej
    • mrkev
    • pórek
    • cibule
    • houby
    • česnek
    • kečup - jemný
    • pepř celý
    • bobkový list
    • brambory
    • červené víno
    • nové koření celé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme po obou stranách maso a na chvilku odstavíme, nebo ztlumíme. Na vedlejší pánvi a na trošce oleje orestujeme zeleninu a cibuli. Vše je nakrájené na velké kousky. Když se zelenina zabarví, přidáme houby, nebo sušené houby ve vývaru. Do zeleniny dále přidáme na půlky nakrájený česnek a půl hrnečku kečupu. Dále pak koření, podle chuti.
2
Tento zeleninový základ přidáme do hrnce k masu a pozvolna dusíme cca 1 hodinu. Jakmile je maso měkké, přidáme na kostičky syrové brambory a trošku červeného vína. Dovaříme do měkka a podáváme pouze s chlebem, je to dost syté.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.