Autor:

Happy hour

Snadné
Porce: 5
Ingredience
Ledový čaj 330 ml
Grenadína
sirup z granátových jablek
40 ml
Prosecco
benátské víno
200 ml
Ovoce
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

Čaj smícháme s grenadinou a kostkami ledu. Procedíme do sektových sklenic a doplníme dobře vychlazeným vínem. Omyté drobné ovoce nabodneme na tenké slámky a sklenice jím ozdobíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Happy hour

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web