Autor:

Francouzské kuře II.

Snadné
Ingredience
Tavený sýr  
Sýr  
Sýr Niva
strouhaná
 
Kuřecí maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo  
Cibule
a česnek dle chuti
 
Francouzské kuře II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Pekáč vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí (hodně), na to poklademe již okořeněné kuře. Dáme péct. Mezitím na plotně rozehřejeme máslo se všemi sýry a kuře tímto bešamelem zalijeme a necháme dopéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 6x)
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Francouzské kuře II.

Komentáře

  1. lucie   21.11.2011 | 16:45 | reagovat | závadný

    kuře sem před chvílí vytáhla,no dopadlo to katastroficky,:D chudák muj budoucí manžel... ;-) :-))

  2. Klára K.   03.04.2011 | 10:30 | reagovat | závadný

    Je to v trúbe a tie vôňe sa nedajú ani opísať, no bude to mňamka

  3. Simča Sládková   26.08.2010 | 21:17 | reagovat | závadný

    Daniello - frisch Käse je čestvý sýr - takový bílý, jakoby tvarohový, já si ho vozím z Německa, proto to píši v orginálu.... Ale tady v receptu je Niva - tka to zkus se sýrem plesnivým. Já si prostě myslím, že je na to možné dát směs jakýchkoliv sýrů... Jo a na maso jsem dala koření na kuře, lehce pikantní, smíchané s červenou paprikou a bezalkou. Tak to ještě na doplnění...

  4. Daniella O.   26.08.2010 | 20:02 | reagovat | závadný

    Simi, verim , ze to bylo vyborne a chtela bych moc vyzkouset, ale nevim, co je "frisch Kase". Kese?????Nemam tam tu prehlasku, ale rada bych vyzkousela i stim cesnekem, ja ho take muzu nacpat do vseho. Dekuji za odpoved :))))

  5. Simča Sládková   26.08.2010 | 15:43 | reagovat | závadný

    Bylo to výborné, moc nám to chutnalo. Chuť byla báječná, moc jsme si pochutnali..... MŇAM!!!!

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web